egerriaszto.hu - telefonos kutyariasztó rendelés: (06-30)   568-0311 Kutyákkal szembeni hatékony védekezés eszközei: Dazer hordozható kutyariasztó a kutyatámadások ellen. Ultrahangos mozgásérzékelős kutyariasztók. Láthatatlan kutyakerítések. Megoldást jelentenek olyan esetekben, ha nincs fix kerítés, bizonyos területeket védeni szeretne a kutyájától (pl. homokozó, virágoskert, medence...). Ugatásgátlók, ha nem szeretné, ha kutyája folyamatosan ugatna, esetleg szomszédait zavarja a kutyaugatás. Kiegészítők kutyariasztókhoz, kutyakerítésekhez.

Segítség a választáshoz: kutyariasztó választási segédlet>>> (Kattintson a linkre! PDF)

Pages: 1 2

Defenders macska-kutya távoltartó gél

A Defenders Macska-kutya távoltartó gél egy természetes aromájú növényi kivonatokat tartalmazó gél, zselé. Betolakodó kutyák, macskák ellen lokális szagalapú védelem! Csak kültéri használatra javasolt!

Additional DescriptionRészletek

Használata egyszerű. Tisztítsuk meg a felületet, ahol használni szeretnénk a gélt. Egyenletesen helyezzük ki a zselét. 48 óránként ismételjük meg az eljárást, vagy addig érdemes megismételni a kezelést, amíg az állat el nem szokik a területről.
Egy tubus 450 ml, kb 40 m2 terület levédésére elegendő.
Narancs és csilipaprika aromákat tartalmaz.
A kisállatokat az illatával, állagával (amennyiben belelép) riasztja, illetve ízével is, ha megnyalja.
Használatát követően mosson kezet! Gyermekek elől elzárandó!


Ár: 1,228.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

WK0053 Solar Garden Protector

Ajánlott macskák, kutyák, rókák, nyestek, egyéb kisállatok elriasztásához. Ultrahangos kisállatriasztó kertekbe, ólakhoz, kerti tavak mellé, avagy bejáratok védelmére. A készülék elemmel, illetve napelemmel is működtethető.

Additional DescriptionRészletek

Az ultrahangos készülék egy beépített infravörös dekóder segítségével érzékeli a betolakodó állatot, érzékeléskor ultrahang, és villanó fény segítségével elriasztja azt. A weitech wk0053 kb. 75 m2-nyi területen hatékony. Az infrvörös detektor 120 fokban érzékel, 7 m távolságig. A távolság is beállítható 2-7 méter között.

Bal gomb- mozgásérzékelő állítása

Jobb gomb- ultrahang frekvenciájának állítása.

A kisállatriasztó használata esetén az elriasztani kívánt állat, állatok fajtája beállítható (14-25 kHz változtatható ultrahang frekvencia.)

Az ultrahang emberi fül számára alacsonyabb fokozaton (kutya, macska, nyest) minimális mértékben hallható, magasabb fokozaton pl. galambok elriasztásánál a készülék hangja abszolút hallható, éles és hangos!

A kisállatriasztó teljes biztonsággal használható lovak és haszonállatok jelenlétében is! A WK0053-as modell elemmel is működik, melyek nem tartozékai a készüléknek (az elemek átlagosan 4-6 hónapig tartanak, függ ez pl. a működés gyakoriságától, a felvillanások számától...). A solar-panelt a készülékbe be van építve.

A készülék könnyen beüzemeltethető, időjárásálló külső burkolattal rendelkezik, a környezetbe beolvadó színnel festett készülék.


Ár: 10,052.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Kutya- macska távoltartó és kaparásgátló szőnyeg

A kaparásgátló szőnyeg segítségével célzottan szoktathatja le kutyáját, sőt macskáját is a kaparásról, túrásról. Virágágyasok, kiskertek, udvarok, virágládák védelmére megfelelő.

Additional DescriptionRészletek

Praktikus, mert egy olyan tüskékkel rendelkező szőnyeg, melyet könnyedén beáshatunk a földbe, elrejthetünk azon a helyen, ahol nem szeretnénk, hogy a kutya kaparjon. A tüskék magassága 20 mm, a szőnyeg hossza 2 méter. A szőnyeg formálható, méretre vágható, hosszabb szakaszon használva több egymásba is kapcsolható.
A kutya, macska a tappancsát megböki, komolyabb sérülést nem szenved a szőnyegtől.


Ár: 4,118.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Defenders Állatriasztó bors por- 300g.

Állatriasztó bors por macskák, kutyák elriasztásához. Szagalapú riasztó por.

Additional DescriptionRészletek

Használatra kész termék. 10 m2 terület levédéséhez elegendő. Kültéren használandó! Terasz, kiskert, kisebb zónák levédéshez ajánlott. Használata egyszerű, a port szórjuk ki a védeni kívánt területre, annak határaiba. Az illat irritálja majd az élőlény orrát, így elkerüli a helyet.

A készítmény nem káros a talajra, emberre, állatra. Természetes hatóanyagokat tartalmaz.


Ár: 1,448.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Defenders Macska-, kutya távoltartó granulátum, 450g.

Granulátum macskák, kutyák távol tartására. Méreg, -és vegyszermentes. Természetes hatóanyagokat tartalmaz.

Additional DescriptionRészletek

Használata egyszerű. Egyenletesen szórjon ki a granulátumból arra a helyre, amit védeni szeretne. 48h-ként ismételje meg az eljárást egészen addig, amíg az állatok el nem szoknak arról a területtől. Kb. 3 g/m2 az adagolása.

Nagyobb esőzés után az eljárás azonnal ismétlendő. Csak kültéren alkalmazható!

Levédendő terület max. 150 m2.


Ár: 2,197.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Defenders Macska-, kutya távoltartó spray, 750 ml/ 1500 ml

Kutya-, és macska távoltartó spray. Méregmentes, természetes alapú aromákat tartalmaz.

Additional DescriptionRészletek

Használati útmutató:

Permetezzen a sprayből arra a területre, amit le szeretne védeni. 48h után ismételje meg az eljárást egészen addig, amíg az állat el nem szokik a területről.

Alkalmazható pl. a kertben, ha az állat ásni kezd, és meg szeretnénk akadályozni, hogy folytassa. Teraszon, ha nem akarjuk, hogy egy helyre befészkelje magát, ülőalkalmatosság levédésére stb.

A termék használatra kész.

Kiszerelés: 750 ml vagy 1500 ml

750 ml: 1961Ft+ÁFA
1500 ml: 3549 Ft+ÁFA


Ár: 2,197.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Pest Stop UH kültéri kisállatriasztó 150m2

Pest Stop ultrahangos kisállatriasztó patkány, kutya, macska, róka, mókus, nyest stb riasztására. Kb. 150m2 terület levédésére szolgáló készülék. Mozgásérzékelővel ellátott. Hangkibocsátási szöge: 60 fokos. Változó ultrahangot bocsát ki a készülék. A készüléktől számított 15m belül elhaladó mozgó meleg pontok hozzák működésbe.

Additional DescriptionRészletek

Kül-belterületen egyaránt használható. Infravörös mozgásérzékelővel ellátott. A készülék az állat mozgására aktivizálódik. Az ultrahang kibocsátása lehet folyamatos, vagy időszakos, beállítható 2-5 perces ciklusba is.Tesztgombbal ellátott. Többféle telepítési lehetőség adott: falra, rúdra, kerítésre, rögzítőelemek mellékelve.

Beállítható, mely kisállat ellen szeretné használni a készüléket.

Frekvencia:

1- 38-42 KHz: patkány, macska, nyúl, madarak és hasonló kisállat

2- 23-27 KHz: kisebb testű kutya, nagytestű macska

3- 18-20 KHz: nagytestű állatok, kutya, róka, borz, nyest

Üzemmód:

A: Kikapcsolt állapot

B: Mozgásérzékelő üzemmód

C: 5mp riasztás, 2 percig készenlét, 5 mp riasztás (ismétlődő)

D: 5mp riasztás, 5 percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)

Adapterrel is működtethető, mely nem tartozéka, illetve napelemes egység is kapható hozzá.


Ár: 11,020.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Dog Away Kutya Távoltartó Spray 500ml

A szabadban használható Dog away kutya távoltartó spray segítségével meg tudja védeni azokat a helyeket, ahol a kutya nem kívánatos! (kerti bútorok, fák, kültéri sarkok stb.)

Additional DescriptionRészletek

Használata igen egyszerű. Permetezze a készítményt azokra a helyekre, melyeket a kutyától védeni szeretne. A spray olyan illatanyagot tartalmaz, mely az ember számára csak rövid ideig érezhető, viszont a kutyák számára hosszú ideig kellemetlen marad. Pumpás kiszerelés, 500 ml.


Ár: 1,800.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

"PB0003" Ultrahangos hordozható kutyariasztó

Ultrahangos kutyariasztó, mely az emberi fül számára nem hallható. Ideális kocogók, kerékpárosok, idősek, és egyéb olyan személyek számára, aki a támadó kutyákkal szemben kíván védekezni.

Additional DescriptionRészletek

Hozzájárul a barátságtalan kutyák sakkban tartásához
Kutyakiképzéshez is használható
Biztonságos és kíméletes
Övcsattal és csoklópántal szerelve
2 x AAA elem (nem tartozéka)
Mérete: 94mm x 60mm x 30mm
Frekvenciatartomány: 24000 - 26000 Hz


Ár: 7,000.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

DAZER Kutyariasztó

Amennyiben fél a kutyatámadásoktól, gyakran van olyan helyen, ahol sok a kóborkutya, akkor Önnek is megfelelő védelmet jelenthet az elemmel működő hordozható DAZER ultrahangos kutyariasztó.

Kiválóan alkalmazható pl. futóknak, postásoknak, szórólap terjesztőknek, kézbesítőknek, közterületen dolgozóknak…, mindazoknak, akik tartanak egy esetleges kutyatámadástól.

Additional DescriptionRészletek

Ultrahangot kibocsátó kézi kutyariasztó a kutyák távoltartására
Egyszerűen, gyorsan alkalmazható
Kompakt,könnyű, műanyag
Kb. 5 méter hatótáv
Az állatokra nem veszélyes

A zsebben is elférő Dazer készülék ultrahang kibocsátával segít megakadályozni a nem kívánatos kutyák közeledését 5 méter hatótávig.
A magas frekvenciájú ultrahang az emberi fül által nem hallható, de kutyák nem tűrik.
A hang a kutyák számra sem okoz károsodást, de kellemetlen a számukra. Az eredmény: a kutya megtorpan, hátrál és távozik.

Dazer tények:

Minden személy, aki el akarja kerülni az agresszív kutyák közeledését hasznosnak fogja találni a Dazer készüléket. (postások, kocogók, szerelők, kézbesítők, ügynökök, kerékpárosok, idős személyek)

A Dazer kompakt, elemmel működő készülék kb. 11,5x3x0,5 cm és 122 gramm. Műanyagból készült, egy fém csat található rajta, mellyel az övünkre vagy a ruházatunkra csatolhatjuk. A Dazer megfelelő működését egy piros LED lámpa jelzi.

A Dazer-t egyszerű használni: a gomb lenyomásával a készülék kibocsátja a nagy frekvenciájú hangot. Tartsa lenyomva a gombot 2-3 másodpercig. Az állat minél közelebb merészkedik, a hang annál intenzívebb számára!

A gyártó használatra vonatkozó utasításait be kell tartani. A Dazer bizonyos esetekben pl. süket vagy magasan képzett kutyákkal szemben kevésbé hatékony lehet. A süket kutyákra pedig hatástalan, miután azok nem hallják az ultrahangot.
A készüléket úgy specifikálták, hogy az csak a támadó, tehát az embernek sérülést okozható állat elriasztására legyen alkalmas. A szelíd vagy passzív állatot a berendezés nem bántja, nem vált ki náluk különösebb reakciót, kivéve ha idomításra használjuk.

Dazer Kutyariasztó Akció!: Hordozható kutyariasztó most csak: 12.460 Ft+áfa

Ár: 13,150.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése
LoadingUpdating...
Pages: 1 2
Share/Bookmark