egerriaszto.hu - telefonos kullancstriasztó rendelés: (06-30)   568-0311 Hatékony védettséget biztosítanak a kullancsokkal szemben az ultrahangos kullancsriasztók. Hordozható, illetve zárt helyiségekben alkalmazható kullancsriasztókat is kínálunk. 7 fontos tudnivaló a kullancsokról, amit tudni kell!Részletek

TickLess Baby - kullancsriasztó készülék

Kullancsriasztó készülék babák számára. Vegyszermentes, ultrahangos kullancsriasztó 3 éves korig. A kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló, 40 kHz-es ultrahangot bocsát ki, ami elriasztja, távoltartja az élősködőket a babáktól 1,5 méteres körzetben.

Additional DescriptionRészletek

Az 1992-ben kifejlesztett terméket egy ismert olasz egyetem Parazitológiai Tanszéke tesztelte.
Használata egyszerű. Aktiválja a készüléket a piros nyelv kihúzásával, majd használja folyamatosan a szabadban. Az üzembe helyezést 4 villanás jelzi. A kullancsriasztó hatását - egy nem cserélhető lítiumos elemnek köszönhetően - kb. egy évig megőrzi.
Elhelyezése: A készüléket rögzítse a baba ruházatához, felszereléséhez úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni, szájába venni, megrágni. A kibocsátott hanghullámokat ne fojtsa el! Zsebbe, táskába ne tegye! Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100 százalékos védelem.
Fontos: A gomb egyszeri megnyomására felvillanó piros leddel bármikor ellenőrizheti a működést. Terhes nők, idős és beteg emberek számára is veszélytelen.
Kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható.
A készülékben a nedvesség nem tesz kárt, vízzel való érintkezés után azonban a készülék kiszárítása javasolt.


Ár: 3,939.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

SKUDO TickLess Pet Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék

Ultrahangos kullancsriasztó és bolhatávoltartó készülék kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek egyaránt.

Additional DescriptionRészletek

Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék kutyák és macskák számára.

A kiváló hatásfokkal működő termék ideális megoldást kínál kullancsok és bolhák kutyáktól és macskáktól történő távoltartására, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül.


A készülék anyaga nem mérgező, nem bocsát ki vegyi anyagokat és szagokat. Változó frekvenciájú ultrahang kibocsátásával működik, amely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat és bolhákat, távoltartva illetve kényszerítve azokat a kisállattól való eltávolodásra. Használható kölykök, vemhes, öreg, beteg vagy betegségből felépülő és stresszre érzékeny kutyák, macskák esetében is. Hatósugara kb. 1,5 méter. Célszerű a kullancsszezonban állandóan a kisállatra rögzítve használni. Élősködőkkel erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem.


Használata:

A készüléket működtető (nem cserélhető) lítium elem aktiválásához húzza ki a nyelvecskét a készülékből. A bekapcsolást 4 villanás jelzi. Az aktiválást követően az elem élettartama várhatóan egy év. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó piros leddel bármikor ellenőrizheti a működést. A TickLess Pet-et úgy helyezze a nyakörvre, hogy a rácsos oldal az állat teste felé nézzen. Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt - így abban a nedvesség nem tesz kárt.
Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön.


Egész évben használható, különösképpen a márciustól októberig tartó szezonban megelőzésre és a fertőzés kockázatának csökkentésére.


Működése:

Emberi fül számára nem érzékelhető, változó frekvenciájú ultrahangot (~40 kHz) bocsát ki.
Súlya: 10 g
Mérete: 4,0 × 2,8 × 1,5 cm
Anyaga: polikarbonát és antiallergén szintetikus gumi


Ár: 3,939.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

WK0523 Ultrahangos Egér és Kártevőriasztó beltéri használatra.

Típus: W0523
Ajánlott: egér, bolha, kullancs, pók, csúszó-mászó ellen
- 45m2 területre
- beltéri használatra
- közvetlenül 220V-ba csatlakoztatható
- karbantartást nem igényel
- 20.000-45.000 Hz között bocsát ki ultrahangot
- max. 0.7 W energiafogyasztás
- látható eredmény 72 óra múlva

Kiválóan alkalmazható kisebb területek védelmére pl. szoba, kamra, csűr…

Additional DescriptionRészletek

A WEITECH W0523 ultrahangos kártevő elriasztó elsősorban egér, bolha, kullancs, pók, csúszó-mászó elriasztására, illetve távol tartására szolgál.


Ez a típusú ultrahangos kisállatriasztó 45m2-es terület hatékony védelmére alkalmas. A készülék beltéri használatra tervezett, alkalmazási területei: lakások, szobák, irodák, kisebb raktárak, kisboltok, hallok, garázsok, hálószobák ...


Hogyan működik?


A kisállatriasztó készülék komplex hangot generál és bocsát ki nagyon magas frekvencián (ultrahang, 20.000 Hz feletti hangok), illetve magas intenzitáson. A kártevők nem képesek megszokni a készülék által kibocsátott állandóan változó erősségű ultrahang jelek sorát, melyeket a legtöbb elriasztandó rágcsáló és bogár hall, vagy valamelyik érzékszervével érzékel.


A riasztó által kibocsátott ultrahang zavarja a kártevők idegrendszerét, zavarja az egymás közti kommunikációjukat, szokásaikat, megzavarja a táplálkozási láncukat, így nem találják meg a prédájukat, és így arra kényszerülnek, hogy elhagyják a védett területet.


Üzembehelyezés, használat:


A WEITECH W0523 kártevőriasztó üzembe helyezése nagyon egyszerű, bárki által elvégezhető. Egyszerűen helyezze a készüléket bármely konnektorba, ezt követően a riasztó automatikusan működésbe lép. Ezt egy világító LED is jelzi.


Érdemes olyan konnektort használni, amely előtt nincs akadály az ultrahang terjedésének. Az ultrahang a kemény felületekről visszaverődik, és így maximálisan kifejtheti hatását, míg a puha felületek pl. függöny, szőnyeg az ultrahangot elnyelik.


A készülék nem igényel karbantartást, folyamatosan üzemeltethető. Amennyiben szükséges, alkalmanként helyezze át másik konnektorba a hatékonyabb működés érdekében. A készülék 45m2-es területen nyújt hatékony védelmet. Nagyobb terület esetén használjon több készüléket, vagy nagyobb területre alkalmas kártevőriasztót.


Hol ne használjuk?


A kártevőriasztó csak abban a helyiségben fejti ki hatását, ahol telepítésre került. Az ultrahang nem hatol át a falakon! A WEITECH W0523 nincs veszéllyel az emberekre, a magzatokra, illetve a legtöbb háziállatra, mint például a kutyákra, macskákra, hüllőkre, madarakra... Ne használja a riasztót olyan helyiségekben, ahol háziállatként versenyegér, házi tarantula, vagy hörcsög van!


Garancia.


A készülékre vásárlástól számítva 1 év garancia
van.


A terméket használattól függően 5 évente érdemes cserélni, ugyanis a készüléken, készülék hangszóróján lerakodó pornak köszönhetően veszíthet hatékonyságából.


Ár: 4,229.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

WK0180 Ultrahangos Egérriasztó

W0180 ultrahangos kártevőriasztó beltéri használatra.

Ajánlott:

  • egér, bolha, kullancs, pók, csúszó-mászó ellen
  • 90 m2 területre
  • beltéri használatra
  • közvetlenül 220V-ra csatlakoztatható
  • karbantartást nem igényel
  • 20 000 – 45 000 Hz között bocsát ki ultrahangot
  • max. 0,8 W energiafogyasztás

látható eredmény 72 óra múlva

Additional DescriptionRészletek

A WEITECH W0180 ultrahangos kártevő elriasztó elsősorban egér, bolha, kullancs, pók, csúszó-mászó elriasztására, illetve távol tartására szolgál.

Ez a típusú ultrahangos kisállatriasztó 90 m2-es terület hatékony védelmére alkalmas. A
készülék beltéri használatra tervezett, alkalmazási
területei: lakások, szobák, irodák, kisebb raktárak, kisboltok, hallok,
garázsok, hálószobák ...

Hogyan működik az egérriasztó?

A kisállatriasztó készülék komplex hangot generál és
bocsát ki nagyon magas frekvencián (ultrahang, 20 000 Hz feletti hangok),
illetve magas intenzitáson. A kártevők nem képesek megszokni a készülék által kibocsátott állandóan változó erősségű ultrahang jelek sorát, melyeket a legtöbb elriasztandó rágcsáló és bogár hall, vagy valamelyik érzékszervével érzékel.

A riasztó által kibocsátott ultrahang
zavarja
a kártevők idegrendszerét, zavarja az egymás közti
kommunikációjukat, szokásaikat, megzavarja a táplálkozási láncukat, így nem
találják meg a prédájukat, és így arra kényszerülnek, hogy elhagyják a
védett területet
.

Üzembehelyezés, használat

A WEITECH W0180 kártevőriasztó üzembe helyezése nagyon egyszerű, bárki által elvégezhető. Egyszerűen helyezze a készüléket bármely konnektorba, ezt követően a riasztó automatikusan működésbe lép. Ezt egy világító LED is jelzi.

Érdemes olyan konnektort használni, amely előtt nincs akadály az ultrahang terjedésének. Az ultrahang a kemény felületekről visszaverődik, és így maximálisan kifejtheti hatását, míg a puha felületek pl. függöny, szőnyeg az ultrahangot elnyelik.

A készülék nem igényel karbantartást, folyamatosan üzemeltethető. Amennyiben szükséges, alkalmanként helyezze át másik konnektorba a hatékonyabb működés érdekében. A készülék 90 m2-es területen nyújt hatékony védelmet. Nagyobb
terület esetén használjon több készüléket, vagy nagyobb területre alkalmas
kártevőriasztót.

Hol ne használjuk?

A kártevőriasztó csak abban a helyiségben fejti ki hatását, ahol telepítésre került. Az ultrahang nem hatol át a falakon! A WEITECH W0180 nincs veszéllyel az emberekre, a magzatokra, illetve a legtöbb háziállatra, mint például a kutyákra, macskákra, hüllőkre, madarakra...

Ne használja a riasztót olyan helyiségekben, ahol háziállatként versenyegér, házi tarantula, vagy hörcsög van!

Garancia

A készülékre vásárlástól számítva 1 év garancia van.

A terméket használattól függően 5 évente érdemes cserélni, ugyanis a készüléken, készülék hangszóróján lerakodó pornak köszönhetően veszíthet hatékonyságából.


W0180 Ultrahangos Egérriasztó: egérriasztó, ultrahangos egérriasztó

Ár: 6,135.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése
LoadingUpdating...
Share/Bookmark