egerriaszto.hu - telefonos macskariasztó rendelés: (06-30)   568-0311
Pages: 1 2

Pest Stop UH kültéri kisállatriasztó 150m2

Pest Stop ultrahangos kisállatriasztó patkány, kutya, macska, róka, mókus, nyest stb riasztására. Kb. 150m2 terület levédésére szolgáló készülék. Mozgásérzékelővel ellátott. Hangkibocsátási szöge: 60 fokos. Változó ultrahangot bocsát ki a készülék. A készüléktől számított 15m belül elhaladó mozgó meleg pontok hozzák működésbe.

Additional DescriptionRészletek

Kül-belterületen egyaránt használható. Infravörös mozgásérzékelővel ellátott. A készülék az állat mozgására aktivizálódik. Az ultrahang kibocsátása lehet folyamatos, vagy időszakos, beállítható 2-5 perces ciklusba is.Tesztgombbal ellátott. Többféle telepítési lehetőség adott: falra, rúdra, kerítésre, rögzítőelemek mellékelve.

Beállítható, mely kisállat ellen szeretné használni a készüléket.

Frekvencia:

1- 38-42 KHz: patkány, macska, nyúl, madarak és hasonló kisállat

2- 23-27 KHz: kisebb testű kutya, nagytestű macska

3- 18-20 KHz: nagytestű állatok, kutya, róka, borz, nyest

Üzemmód:

A: Kikapcsolt állapot

B: Mozgásérzékelő üzemmód

C: 5mp riasztás, 2 percig készenlét, 5 mp riasztás (ismétlődő)

D: 5mp riasztás, 5 percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)

Adapterrel is működtethető, mely nem tartozéka, illetve napelemes egység is kapható hozzá.


Ár: 11,020.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Pest Stop ultrahangos macskariasztó

Ultrahangos riasztó, mely kb. 120m2-es területet tud levédeni. Távol tartja a macskákat. Az ultrahang segítségével elérhetjük, hogy elkerüljék a védendő területet, vagy minél hamarabb elhagyják azt. Hatótáv: 12-13 méter.

Additional DescriptionRészletek

A készülék infravörös mozgásérzékelővel ellátott. Az emberi fül számára nem hallható ultrahangot bocsát ki 60 fokos hangkibocsátási szöggel. A készüléktől számított 15m belül elhaladó mozgó meleg pontok hozzák működésbe.

Üzemmódok:

A: Kikapcsolt állapot

B: Mozgásérzékelős állapot (PIR)

C: 5mp riasztás, 2 percig készenlét, 5 mp riasztás (ismétlődő)

D: 5mp riasztás, 5 percig készenlét, 5 mp riasztás (ismétlődő)

Frekvencia: Előre beállított változó riasztási frekvencia (21KHz-26Khz)

Garancia: 1 év

4 db góliát elemmel hozható működésbe, vagy egy 220V/12V-os adapterrel. (egyik sem tartozéka)
A funkció-frekvencia kombinálható.


Ár: 8,654.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Macska távol tartó tüske (darabos)

Könnyen rögzíthető tüskés szalagcsíkok macskák távol tartásához. Alkalmazása során a macskákban nem tesz kárt!

Additional DescriptionRészletek

Darabonként rendelhető 45mm széles és 500mm hosszú, időjárásnak ellenálló, méretre vágható tüskés csíkok. Csavarozással vagy ragasztással könnyen rögzíthetőek a macskák vonulási iránya mentén! Ajánlott pl. kerítés peremére, falperemekre, ablakpárkányokra stb.

Barna és áttetsző fehér színben.

476Ft /darab


Ár: 472.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Cat Away Macska Távoltartó Spray 500ml

A szabadban használható cat away macska távoltartó spray segítségével a macskákat távol tudjuk tartani azoktól a helyektől, ahol nem kívánatosak! (kültéri sarkok, kerti bútorok, fák stb.)

Additional DescriptionRészletek

Használata egyszerű. Permetezze a készítményt azokra a helyekre, melyeket a macskától védeni szeretne. Az ember számára a termék illata hamar elillan, de a speciális összetevőknek köszönhetően a macskák hosszú ideig érzékelik majd a hatását. Kiszerelése 500 ml.


Ár: 1,800.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Pest-Stop macska távol tartó tüskék

Könnyen rögzíthető, méretre vágható tüskés szalagcsíkok, melyek anélkül tartják távol a macskákat, hogy kért tennének bennük.

Additional DescriptionRészletek

8 db 45mm széles x 500 mm hosszú, időjárásálló, méretre végható tüskés csíkok. A hajlítható anyaguk végett könnyen rögzíthetőek - csavarozással, vagy ragasztással - a macskák vonulási útvonalai mentén: kerítés tetejére, falperemekre, stb.


Ár: 4,898.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Defenders 610 Mega-Sonic Ultrahangos Macskariasztó

Kültéri mozgásérzékelős ultrahangos macskariasztó 120m2-re.. Elemről és adapterről is üzemeltethető. Váltakozó ultrahang frekvenciával hatékonyan távol tartja a macskákat.Frekvencia: 18Khz-27Khz

Additional DescriptionRészletek

Az STV-610 egy mozgásérzékelővel ellátott készülék mely folyamatosan figyeli a betolakodót a készüléktől számított max. 12m-es területen, 98 fokos szögben. A készülék maximálisan 123m2-es területet képes levédeni.
A megvédeni kívánt területen a mozgásra bekapcsol a készülék és elindít egy tört folyamatosan változó ultrahang frekvenciát,18000Hz-27000Hz között. A riasztással egyidejűleg a készülék elején felvillan majd elhalványul a működését visszajelző piros LED. Egy bekapcsolási időtartam megközelítőleg: 25-30 mp.
A készülék 2db, 9V (6LR61) -os alkáli elemmel működik vagy Ac/Dc 220V/9V-os hálózati adapterrel.


Ár: 10,000.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Defenders 620 Mega-Sonic Ultrahangos Macska-Kutya risztó

Defenders 620 Mega-Sonic Macska-Kutya-Nyest riasztó készülék.
Mozgásérzékelővel ellátott ultrahangos készülék 220m2-es max. területre.
180 fokos mozgásérzékelő. Kültéri, elemről és adapterről is üzemeltethető.

Additional DescriptionRészletek

A készüléket talpára állítva vagy falra szerelve is használhatjuk.


Ár: 13,000.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Defenders 632 Kézi macskariasztó lézeres irányzékkal

Ár: 5,400.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Ssscat Macskariasztó

Gyors és hatékony elektromos mozgásérzékelővel ellátott illatmentes sprayvel riasztó macskariasztó.

Minden egyes alkalommal, amikor a macskája megközelíti a “tiltott zónát”, a készülék érzékeli a macska mozgását, majd sprayvel hatékonyan elriasztja a macskát.

Bővebb információkért kattintson a részletek gombra! Tekintse meg videóinkat az ssscat macskariasztó müködéséről!

Additional DescriptionRészletek

A Multivet SSSCAT macskariasztó, két fő részből áll: egy a MULTIVET által szabadalmaztatott mozgásérzékelő készülékből, és egy ártalmatlan hatóanyagú sprayből.

Minden egyes alkalommal, amikor macskája megközelíti a tiltott zónát, a készülék érzékeli a macska mozgását, majd kiereszt egy gyors ártalmatlan sprayt. A macska, a spray hatására megijed és sietve hagyja el a számára tiltott területet. Tekintse meg videóinkat:
A készüléken külön állíthatja az irányát a mozgás érzékelésnek és a spray kibocsájtásának is. A készüléken állítható (le-fel) a sray kibocsájtásának magassága. Az SSSCAT macskariasztót kültéren is használhatja, ahol macskák vagy más kisebb
állatok kártételét gátolhatja meg.

A csomag tartalma:

- Állítható SSSCAT mozgás érzékelő.
- Spray hatóanyag (HFC134a).
- Használati Útmutató.
- 4 db AAA elem (nem része a csomagnak).


A készülék jellemzői és előnyei:
- Gyors, hatékony, ártalmatlan és fájdalommentes.
- Bizonyítottan hatásos.
- Elriasztja a macskákat 1 méteres távolságon belül.
- Szagtalan.
- Kültéren is használható.
- A Spray flakon 500 adagot tartalmaz.


Ár: 11,886.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Ultrahangos kisállat elriasztó

Típus: Weitech WK 00523

Ajánlott macska, kutya, nyest, róka, vadnyúl, galamb elriasztására. A Weitech WK 00523 -as ultrahangos kisállat riasztó tökéletes megoldás lehet kertek, dísztavak, ólak, illetve bejáratok… védelmére is. A riasztó elemmel, illetve hálózatról tölthető adapterrel is működik, így könnyedén elhelyezhető a védeni kívánt területen.

Additional DescriptionRészletek

Az ultrahangos készülék egy beépített infravörös dekóder segítségével érzékeli a betolakodó állatot, érzékeléskor ultrahang, és villanó fény segítségével elriasztja azt. (5x felvillanó reflektor) A felvillanó reflektor igény szerint be/ki kapcsolható. A weitech wk00523 kb. 200 m2-nyi területen hatékony. Az infrvörös detektor 90 fokban érzékel, 15 m távolságig.


A kisállatriasztó használata esetén az elriasztani kívánt állat, állatok fajtája beállítható (7 változtatható ultrahang frekvencia.) Pl. Beállítható a készülék macskák elriasztására, így alkalmas lehet a dísztóban lévő halak védelmére is. Nem fog előfordulni, hogy a macskák idővel kifogják az összes halunkat a tóból. Számtalan problémára nyújthat kitűnő és könnyű megoldást a készülék.


Az ultrahang emberi fül számára alacsonyabb fokozaton (kutya, macska, nyest) minimális mértékben hallható, magasabb fokozaton pl. galambok elriasztásánál a készülék hangja abszolút hallható, éles és hangos!

A kisállatriasztó teljes biztonsággal használható lovak és haszonállatok jelenlétében is! A WK0523-as modell (góliát) elemmel működik, melyek nem tartozékai a készüléknek (az elemek átlagosan 4-6 hónapig tartanak, függ ez pl. a működés gyakoriságától, a felvillanások számától...).

A készülék könnyen beüzemeltethető, időjárásálló külső burkolattal rendelkezik, működéséhez 4 db góliát elemre van szükség, vagy adapterre. (Az adapter nem tartozék.)

A Weitech Wk00523-hoz adapter is vásárolható, mely hálózatra köthető. Adapter használata esetén nincs szükség az elemekre.


Ár: 12,260.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése
LoadingUpdating...
Pages: 1 2
Share/Bookmark